Logistieke dienstverlening van hoge kwaliteit

Over ons

DHeeft u veilige en betrouwbare transportoplossingen nodig voor uw goederen of vracht? Verwacht u een kwaliteitsvolle vrachtvervoerwerk ?

Hier bij Baltic Transport Company leven we om onze klanten gelukkig te maken door trots en zorgzaam te zijn in wat we doen. We leveren transportdiensten voor bederfelijke waren, temperatuurgevoelige goederen en industriële ladingen. We werken samen met grote industriële ondernemingen in West-Europa bij de internationale export en voorzien de logistieke behoeften van de voedselvoorzieningsketens door middel van intern transport binnen Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. We houden onze normen hoog, verbeteren voortdurend onze bedrijfsprocessen en moderniseren ons wagenpark. Bovendien houden we ons strikt aan de ecologische normen en het bedrijfsethiekbeleid zoals bepaald in de EU-regelgeving.

Onze logistieke specialisten hebben meer dan 10 jaar ervaring

Our company culture is centered around employee and client happiness. We treat our employees and clients with great care, because of the belNieuwe bemanningsleden moeten onze waarden delen en een intensieve professionele training volgen die aan strikte bedrijfsnormen voldoet.

De IT-infrastructuur die we gebruiken, wordt voortdurend bijgewerkt om menselijke fouten te verminderen en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

Onze bedrijfscultuur is gericht op het geluk van werknemers en klanten. We behandelen onze werknemers en klanten met de grootste zorg, omdat wij geloven in ons motto: "Een tevreden werknemer zorgt voor een tevreden klant".

We streven naar uitmuntendheid, waardoor het een plezier is om met ons te werken. Ons diepgaande inzicht in de behoeften van onze klanten, ons beknopte en professionele bedrijfsbeleid, samen met onze ongeëvenaarde dienstverlening van hoge kwaliteit, maken dat we boven de rest in de truckindustrie uitsteken.

CEO, Helena M.
w

aarden

Ethiek, ernst en toewijding.

m

issie

Het leveren van hoogwaardige transportdiensten aan onze klanten over heel europa.

v

isie

>Het genereren van werk, welvaart en welzijn voor onze klanten, leveranciers, aandeelhouders, werknemers en voor de samenleving in het algemeen.

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van veelzijdige vrachtwagendiensten voor grote bedrijven als kleine bedrijven. Onze flexibiliteit, waardoor slechts een paar EUR-pallets vracht in één zending kunnen worden verzonden, is precies de oplossing die kleine bedrijven nodig vinden om concurrerend te blijven.

De geografie van onze diensten strekt zich uit van Portugal tot Scandinavië, Turkije en Rusland. Ons belangrijkste werknetwerk bevindt zich voornamelijk in Duitsland, Frankrijk en Spanje. In Spanje zijn wij reeds begonnen met het voorbereidingsproces om vertegenwoordigingskantoren te openen met als doel onze klanten eersteklas diensten te verlenen.

U kunt erop vertrouwen dat onze handige en betrouwbare Europese export- en importdiensten u zullen helpen om gemakkelijk aan al uw verzendvereisten te voldoen.

Wij bieden een groot aantal opties die geschikt zijn voor uw import- en exportbehoeften.

Bekijk de lijst van onze diensten hieronder.

?

Wij zorgen ervoor dat zelfs de meest kwetsbare elektronica veilig wordt afgeleverd.

Elektronica

?

Alle soorten vlees, zeevruchten, groenten en fruit.

Levensmiddelen

?

Wij verzenden alle soorten farmaceutische producten met zowel koel- als luifelvrachtwagens.

Farmacie

?

Met de grootste zorg leveren wij deze delicate goederen af met onze koelcontainers.

Planten en bloemen

?

Om kleine bedrijven te helpen groeien bieden we u de mogelijkheid om kleine hoeveelheden vracht te vervoeren met onze gekoelde vrachtwagens.

Gedeeltelijke temperatuurgoederen

?

We leveren chemicaliën voor fabrieken en fabrikanten met een uiterst nauwkeurige precisie.

Chemie

?

Volledig of gedemonteerd, alles wordt met zorg afgeleverd.

Meubilair

?

We helpen u om niet alles op voorraad te hoeven hebben. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat het precies op tijd wordt gebracht.

Precies op tijd

?

We kunnen elke vracht die u nodig heeft combineren en op de door u gewenste locatie afleveren.

Goederenvervoer voor de klant

?

We bieden zendingen van industrieel materieel aan met opleggers voor luifels.

Materieeltransport

We hebben jaarlijkse updates van ons wagenpark van vrachtwagens, waarvan geen enkele meer dan 5 jaar dienst heeft gehad.

We houden ons strikt aan de ecologische normen, voorschriften en statuten van de EU.

We hebben alleen professionele chauffeurs aan boord die allemaal meer dan 10 jaar ervaring hebben en meerdere talen kennen.

Ons wagenpark is uitgerust met de nieuwste IT-oplossingen voor tracking, communicatie en beveiligingsoplossingen.

Ons wagenpark

Gekoelde opleggers

image Meer informatie

Luifel Opleggers

image Meer informatie

Technologieën

image Meer informatie

Licenties

image Meer informatie

Werk met Ons

Expeditie manager

person

Beheer en coördinatie van bedrijfs- en gehuurde vrachtwagens Kennis van het Engels

Chauffeur

person

CE-rijbewijs type vereist Kennis van Engels of Duits

Verkoopmanager

person

Expertise in actieve verkoop in de EU-markt. Kennis van Engels of Duits

Elke medewerker is waardevol voor ons.
up